Hordeuren

Zodra het zonnetje schijnt trekken we massaal de tuin in. Heerlijk genieten in je stoel en af en toe even naar binnen om wat te drinken of eten te pakken. Ondertussen staan de ramen en deuren open om je huis eens goed door te luchten. Hierdoor kunnen echter ook insecten zoals muggen makkelijk je huis betreden. Om dit te voorkomen kun je een hor voor je dubbele deur plaatsen. Zo heb je geen last meer van muggen, vliegen en ander ongedierte in huis. Bovendien weert het gaas ook pollen en ander vuil. Ideaal als je snel last hebt van hooikoorts of allergieën. In onze webshop bestel je hordeuren voor je dubbele deur tegen de scherpste prijzen. Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Hor dubbele deur kopen

Als je van plan bent om een hor voor een dubbele deur te monteren dan werkt dit eigenlijk exact hetzelfde als voor een enkele deur. Afhankelijk van de uitvoering van je deur heb je de keuze om de hor voor of achter de deur te plaatsen. Het is dus wel belangrijk om rekening te houden met het soort dubbele deur die je hebt. Heb je een deur die openslaat of is het een schuifpui? De hor moet zo gemonteerd worden dat het je niet in de weg zit. Bij een dubbele deur worden twee horren naast elkaar geplaatst die perfect op elkaar aansluiten. Nucce levert altijd maatwerk. Dit betekent dat al onze hordeuren voor dubbele deuren speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Zo weet je zeker dat de hor past op jouw dubbele deur. Met de op maat gemaakte hordeuren van Nucce kun je het hele jaar door genieten van je dubbele deur.

Dubbele hordeur op maat

Zoals hierboven staat beschreven zijn al onze dubbele hordeuren maatwerk. Dit is de enige manier om verzekerd te zijn van horren die perfect op jouw dubbele deuren aansluiten. Je kunt zelf eenvoudig het kozijn inmeten. Voor iedere deurhor hebben we een meetinstructie toegevoegd. Volg de uitleg stapsgewijs op voor het meest nauwkeurige eindresultaat. Dit kun je alleen doen, maar zeker bij dubbele deuren adviseren we om dit met twee personen te doen. Zo weet je zeker dat alles goed gaat. Indien je inmeet met een laser is het verstandig om daarna nog een keer na te meten met een rolmaat, sommige lasers kunnen namelijk een kleine afwijking hebben. Twijfel je over de afmetingen of heb je vragen over de instructies? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Voor klanten uit de regio bieden wij ook een inmeet service. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons even. Tegen een geringe vergoeding meten wij de producten bij jou in en komen wij ze ook monteren wanneer we ze voor je op maat hebben geproduceerd.

Stel zelf samen

Via onze website kun je zelf je hordeur voor dubbele deuren samenstellen. Vanzelfsprekend bepaal je hier de grootte van de hor, maar je hebt hiernaast ook keuze uit 10 verschillende RAL-kleuren van de hor. Ben je op zoek naar een specifieke RAL-kleur die niet tot ons standaard palet hoort? Geen probleem. Tijdens het bestelproces kun je vrijwel ieder RAL-kleurnummer doorgeven. Wij kunnen je hor voor dubbele deuren dan speciaal laten coaten tegen een meerprijs. Houd hierbij wel rekening met een langere levertijd van ongeveer 10 dagen.

Daarnaast bepaal je natuurlijk ook de soort hor die je voorkeur heeft. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken zoals de manier van sluiten maar ook hoe je hor weggewerkt wordt. Onze soorten deurhorren geschikt voor dubbele deuren zijn:

 • Scharnierende hordeuren: Onze scharnierende hordeuren bieden maximaal comfort. Het zijn klapdeuren die openen in twee richtingen en vanzelf weer sluiten.
 • Draaihordeuren: De draaihordeuren worden doorgaans toegepast bij terras- en balkondeuren. Deze horren bewegen mee met de dubbele deur.
 • Plissé hordeuren: Plissé hordeuren bewegen mee met de deur en vouwen zich op. Zowel gesloten als in opgevouwen toestand is dit product extreem ruimtebesparend.
 • Verkeerswit RAL9016
 • Antracietgrijs RAL7016
 • Sepiabruin RAL8014
 • Okerbruin RAL8001
 • Leembruin RAL8003
 • Donkerbruin TON8077
 • Leigrijs RAL7015 (standaard – meerprijs 10%)
 • Bazaltgrijs RAL7012 (standaard – meerprijs 10%)
 • Scharnierende hordeuren: Scharnierende hordeuren zijn hordeuren die in twee richtingen geopend kunnen worden en ook vanzelf sluiten. Deze deuren zijn ontworpen voor toepassingen met een hoge belasting gecombineerd met comfort. De minimale spleetmaten en de verborgen scharnieren geven de uitstraling van deze deur een harmonieus geheel. De geïntegreerde handgreep en de bodemplaat sluiten naadloos op elkaar aan en hebben een doordachte ergonomie.
 • Draaideuren: De Nucce draaideuren worden typisch toegepast bij terras- en balkondeuren. Deze hordeuren kunnen in één richting geopend worden. Met de stabiele constructie voldoet het frame aan de hoogste eisen op het gebied van stevigheid. Perfecte profieluiteinden, onzichtbare scharnieren en een zacht sluitgeluid maken onze draaideuren tot een bijzonder populair product. Vooral bij draaideuren is een goede bediening belangrijk.
 • Plissé hordeuren: Plissé horren zijn nog steeds trendzetters in de zon- en insectenbescherming. Plissé hordeuren kun je naar de zijkant openschuiven. Hier worden ze als een harmonica opgevouwen. Ons strakke ontwerp in combinatie met de speciaal gevouwen stof zorgt voor een moderne uitstraling. Met een inbouwdiepte van slechts 22 mm en een extra vlakke onderlat ontstaat een nagenoeg naadloze integratie tussen deze insectenwering en uw bestaande raam of deur. Geopend ontvouwt het plissé zich volledig en zorgt voor een insectenvrije leefruimte. Samengeschoven heeft het slechts een minimale ruimte nodig.