Advies

Veel horren worden via Webshops en bouwmarkten verkocht. Het advies en de instructies zijn goed en mensen die handig zijn, het juiste gereedschap hebben kunnen de horren zelf meten en monteren. Wij van Info-Horren hebben veel ervaring in het meten, monteren, repareren van alle soorten en merken horren sinds 1984. 

Met de vele situaties welke we de afgelopen jaren zijn tegengekomen, met de vele uitdagingen hebben we veel ervaring opgedaan. Om u geheel te ontzorgen, komen we graag ter plaatse de situatie bekijken. 

Voor het eerste advies is het mogelijk om een paar foto’s van de situatie mee te sturen. Vaak kunnen we dan direct inschatten wat mogelijk is, wat niet mogelijk is en wat de kosten van horren zullen zijn. 

Opmeten

Het opmeten van horren is zeer nauwkeurig werk. Tot op de millimeter wel te verstaan. De communicatie van in de dag, op de dag, dagmaat, bestelmaat maakt het vaak nog lastiger om de juiste maatgegevens te kunnen bepalen. 

Neem geen risico en laat uw horren meten, door dezelfde persoon die uw horren komt plaatsen. Onze plaatselijke horren specialist komt graag de maten inmeten en de bestellen geheel te verzorgen. 

Horren kunnen zelf gemonteerd worden, geven de bouwmarkten en veel horren websites aan. Wij als horren specialisten denken daar anders over. Juist omdat horren perfect moeten sluiten en het liefst lang mee moeten gaan, vinden we dat een specialist vakman de horren moet meten en monteren.

Wilt u ook volledig ontzorgd worden?

Onze horren specialisten hebben een landelijk netwerk van mannen en vrouwen die volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden met horren. Ervaring, training en opleiding zorgen ervoor dat ons landelijke team u volledig kan ontzorgen. Van advies tot montage en van schoonmaken tot reparaties.

Onze horrenspecialisten

VLAARDINGEN

Info-Horren specialist in Vlaardingen, gespecialiseerd in UNILUX horren

Zon & Schaduw

Presentatie van horren in showroom. Alleen op afspraak
Klik hier

ROTTERDAM

Info-horren.nl horrenspecialist in Rotterdam. Zonwering Westland

Zon & Schaduw

In de presentatie ruimte worden meerdere horren getoond
KLIK HIER

ROTTERDAM

Info-horren.nl horrenspecialist in Rotterdam. Zonwering Westland

Zon & Schaduw

In de presentatie ruimte worden meerdere horren getoond
KLIK HIER


Ons Netwerk is op zoek naar specialisten. Interesse?

De vraag naar specialistische service op gebied van horren is groot. Heeft u ervaring en wilt u ondersteund worden in het werken, adviseren en monteren van horren? Bent U ZZP’er heeft u de juiste gereedschappen, dan zijn we op zoek naar jouw.

Wat bieden we onze Horren specialisten:

 

  • regelmatige opdrachten

  • goede verdiensten

  • goede ondersteuning op administratief gebied

  • jaarlijkse bijeenkomst in het midden van Nederland

  • maandelijkse video meetings

  • binnen 24 uur noodhulp

  • goede opleiding via Internet en bij onze partners.

BEL 085-0606875 of stuur een mail naar vakman@info-horren.nl

De Horrenman