Unilux — Maatwerk horren soorten

Bekijk de soorten horren van Unilux

Showcasing 5 Projects

Plisse Fit Easy

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren..  

Rolhor Super +

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze speedreducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. 

Raamhorren Unilux

Raamhorren

Raamhorren worden slechts enkele malen per dag gebruikt, in tegenstelling tot hordeuren. Dit betekent dat wanneer je een raamhor op maat wilt, je iet op zoek bent naar de beste kwaliteit. Een unilux hor voor ieder soort raam is gemaakt van recyclebaar aluminium. Een geschikte hor met UV bestendige kunststof onderdelen. Daarnaast kan een Unilux deurhor op maat ook gerepareerd worden om de levensduur te verlengen, zodat jij lekker kunt blijven ventileren, terwijl je vervelende insecten buiten de deur houdt.

Raamhor kopen doe je bij Unilux

Het type hor dat het beste bij jouw raam past vind je bij Unilux. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Gelukkig maken we altijd jouw hor op maat!

 

Hordeuren Unilux

Op zoek naar hordeuren? Velen zullen aanbiedingen van verschillende  bouwmarkten bekijken, maar dat is helemaal niet nodig. Als je op zoek bent naar de juiste hor om insecten zoals vervelende muggen buiten te houden dan ben je bij Unilux aan het juiste adres! Wij bieden een luxe uitgevoerde rolhor, een plissé hordeur die in iedere gewenste stand blijft staan, of een inzethor van het beste soort materiaal aluminium!

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Meer advies over het kopen van een hordeur? Jouw lokale horrenspecialist is gespecialiseerd in Nederlandse kozijnen en kunnen je altijd van het beste advies voorzien. Lees meer.

Dakraam horren Unilux

Dakraam horren worden vaak onder een schuine hoek geplaatst raam gebruikt dat kan kantelen. Het scharnier zit over het algemeen in het midden. De hor kan gemonteerd worden op de aftimmering, zo kan het raam geopend worden tot het horgaas. Meer informatie? Jouw lokale horrenspecialist is gespecialiseerd in Nederlandse kozijnen en kan je altijd van het beste advies voorzien.