Unilux 2023

De Juiste oplossing voor 2023

Unilux zal in 2023 weer sterk aanwezig zijn in de media. Op TV, radio, huis aan huisflyers en online zullen campagnes worden gevoerd. 

Unilux ontwikkelt en produceert hoogwaardige horren voor nagenoeg alle typen ramen en kozijnen.

De horren van Unilux

Met goede horren voorkomt u dat er vliegende ongedierte het huis binnenkomt en daarnaast bieden ze gezonde ventilatie. Met de focus op horren en jarenlange ervaring heeft Unilux de kennis in huis om de juiste horren te produceren. 

Plisse horren

Vaste horren

Rolhorren

Vragen over UNILUX horren

Vragen en antwoorden over horren van het merk Unilux. Staat uw vraag en het antwoord er niet bij, neem dan contact op met info@info-horren.nl

De prijs van een Unilux plissehordeur is afhankelijk van de afmetingen. Naast de afmetingen, zijn kleur, soort gaas, montagesituatie ook prijsbepalend. Een luxe plissefit deur is al verkrijgbaar vanaf €. 373,- (prijzen 2023)

De kosten van horren plaatsen zijn niet alleen afhankelijk van het formaat. De gemiddelde kosten voor een hordeur zijn €250,- tot €300,-. Het soort hor en of de hor al dan niet gemakkelijk in het frame kan worden geplaatst, hebben mede invloed op de kosten. Horren op maat zijn duurder dan horren in een standaardmaat.

Wilt u de prijs weten, kan U ons altijd een mail sturen met een foto van de situatie, dan sturen wij u een offerte. 

Ongestoorde nachtrust

Een goede ventilatie is cruciaal voor je welzijn en daarom slapen we als het kan met de ramen open. Dan is het wel zo prettig als de muggen buiten blijven, zodat jij uitgerust wakker wordt en niet ‘s nachts op zoek bent naar dat vervelende zoemertje. Daarom is een hor op maat de oplossing om er zeker van te zijn dat de slaapkamer insectenvrij blijft. Onze plissehorren en vaste horren zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren.

Niet alleen insecten-, maar ook pollen werend

Het primaire doel van een hor is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor Poll-Tex® gaas wordt 90 procent van alle pollen uit de lucht gefilterd. Dat is de perfecte uitkomst als je last hebt van hooikoorts! 

En heb je huisdieren? Kies dan voor een hor met extra dik gaas tegen scherpe nagels. Het petscreen gaas is 7 keer sterker dan normaal screen. 

Petscreen gaas is alleen toe te passen in de vaste hordeur luxe en de schuifhordeur Luxe.

Speciaal voor vrienden