Kennis netwerk zonwering

Internationaal kennis netwerk zonwering

De kennis databank van Westland is gebaseerd op het internationale netwerk van de familie Vrolijk en familie Sneek. Beide families hebben een lange traditie in de zonwering branche. De familiie Vrolijk is sinds 1872 actief in de branche en de familie Sneek sinds 1960.

Internationaal kennis netwerk naast de ESSO wordt door de familie Sneek onderhouden waarbij internationale contacten met de firma’s Griesser, Markilux, Weinor, Mechoshade, Bandalux, Somfy, Renson, Dickson Constant een belangrijke rol spelen.

Branche vereniging ROMAZO

Branche organisatie ROMAZO is opgericht in 1923. Jac. P. Vrolijk van Vrolijk zonwering en zeilmakerij uit Scheveningen is een van de oprichters van de vereniging ROMAZO. De familie Vrolijk is tot de jaren 60 betrokken geweest bij het bestuur van de ROMAZO.

De familie Sneek is betrokken bij de ROMAZO in de jaren 1992 tot en met 2013, waarbij Raymond Sneek o.a. voorzitter is van ROMAZO Consumenten, bestuurslid bij ROMAZO projecten en gedurende 3 jaar voorzitter van ROMAZO breed. Als voorzitter heeft Raymond een netwerk opgebouwd binnen de zonwering industrie in Europa.

De ROMAZO is de branche vereniging, die in nauwe samenwerking met de Metaalunie zorgt voor kennisdeling, opleidingen, marketing en lobby van de zonwering industrie.

Ambiance Zonwering Organisatie

De Ambiance Zonwering Organisatie is de eerste franchise zonwering organisatie in de Benelux. Opgericht in 1998 is deze organisatie uitgegroeid naar 46 winkels gevestigd in Nederland en Belgiƫ. De Familie Sneek is betrokken bij deze landelijke organisatie. Raymond Sneek is een van de 7 initiatiefnemers van Ambiance Zonwering Organisatie en houder van diverse certificaten van Ambiance. Naast oprichter is Raymond ruim 10 jaar bestuurslid geweest binnen de Ambiance Raad en lid van de assortimentscommissie.

Ambiance heeft met ruim 46 ondernemers een goede kijk op de ontwikkelingen in de consumenten markt.