Correctief onderhoud

Aan zonwering, rolluiken, gordijnen of overkappingen

Onder correctief (klachten)onderhoud wordt verstaan niet-planmatig onderhoud om gebreken te herstellen na de melding van een klacht of een automatisch gegenereerde melding van een storing door een installatie. Dit wordt ook wel reactief onderhoud, herstellend onderhoud of curatief onderhoud genoemd. 

Belangrijk bij correctief onderhoud zonwering

Zon-Comfort heeft meer dan 35 jaar ervaring in correctief onderhoud van zonwering, rolluiken en gordijnen. In grote projecten, voor grotere opdrachtgevers.

Tevens is er een flexibele organisatie voor onderhoud reiniging voor consumenten met heldere en duidelijke afspraken.

Reactie tijden

In onderhoudscontracten worden de reactietijden separaat vastgelegd, zodat u de juiste snelheid en service heeft bij storingen.

Stockvoorraad

In combinatie met het correctief onderhoud, wordt vaak gekozen voor het aanleggen van een stockvoorraad met de meest gebruikte onderdelen. Hierdoor kunnen reparaties snel worden uitgevoerd.

Logboek registratie

Uw installatie wordt vooraf door Zon-Comfort in kaart gebracht en vastgelegd in een logboek. Hierdoor kunnen we onze service verder optimaliseren.

Besturing installatie

De aansturing van uw zonwering of rolluik installatie dient ook meegenomen te worden bij het correctief onderhoud aan de zonwering. Een goede instelling van uw besturing, verhoogt het comfort.