Onderhoud zonwering

Onderhoud

Specialistisch onderhoud, preventief, correctief aan alle soorten binnen- en buitenzonwering, gordijnen en rolluiken

Reparaties

Reparaties, oplossen van storingen aan binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, gordijnen en overkappingen in de hele Benelux

Reiniging

Specialische cleaning, reiniging van zonwering, gevels, glasbewassing en het reinigen van de opnemers van uw besturinginstallatie.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud aan zonwering is bedoelt om toekomstige storingen te voorkomen.

Correctief onderhoud

Correctief onderhoud aan zonwering, rolluiken is niet planmatig onderhoud, om gebreken te herstellen.

Planmatig onderhoud

Onderhoud ter voorkoming van defecten, op een gestructureerde wijze in de tijd. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een onderhoudsplan.

Projectmatig onderhoud

Onderhoud dat wordt, c.q. werkzaamheden die worden, gedaan als onderdeel van een project, bijvoorbeeld bij herinrichting van een pand of deel daarvan en bijvoorbeeld als onderdeel van een verbouwing. 

Nul-Beurt

Nul beurt onderhoud, is bedoelt voor nieuwe installaties. Het onderhoud wordt gecombineerd met het in kaart brengen en het maken van een logboek van de installatie. Na een nulbeurt wordt een gedetailleerde offerte uitgebracht.

Renovatie zonwering

De oude installatie wordt geheel onderhande genomen, waarbij gesproken wordt over een renovatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat een handbediende installatie, elektrisch gemaakt wordt.